Våra tjänster

Truckutbildning Privat A+B

Väljer du att ta din utbildning hos oss får du en säker, tidseffektiv och kvalitetsinriktad utbildning till ett väldigt bra pris.

Våra instruktörer är certifierande och följer truckläroplanen TLP 10 som arbetsmarknadens parter tagit fram gemensamt. Instruktörerna har även en lång truck- och logiskerfarenhet med brett kontaktnät inom branschen.

TLP 10 innebär att våra instruktörer utbildar våra truckförare efter de riktlinjer som har tagits fram av arbetsmarknadens parter. Utbildningen ger dig kunskaper och färdigheter som behövs för att arbeta säkert när du hanterar de olika trucktyperna.

De här riktlinjerna har tagits fram för att minska antalet truckolyckor och främja en effektiv produktion, du ska efter utbildningen ha kunskaper och färdigheter som möjliggör att materialhantering kan utövas med betryggande säkerhet för såväl förare som omkringpersonal och på ett resurseffektivt sätt.

Målet efter utbildning är att du som truckförare ska ha goda kunskaper om och färdigheter i exempelvis:

  • Minska personskador
  • Förbättra effektiviteten och sänka kostnader med rätt material- och  godshantering
  • Truckens arbetssätt
  • Truckens konstruktion och hantering av olika trucktyper
  • Säkerhetskontroll och daglig tillsyn
  • Ergonomiskt arbetssätt

För att göra utbildning så effektiv som möjligt så har vi delat upp utbildningen där studiet samt prov genomförs hemifrån digitalt och den praktiska delen genomförs på plats. Efter godkänt prov samt godkänd praktisk del så får man truckkortet direkt i handen. Du kan börja söka jobb direkt och inte vänta på att ditt truckkort blir hemskickat.

 

30
År i branschen
536
Nöjda kunder
60
Kurser
672
Antal bullar

Körgaranti, utbildning i olika språk och erfarna instruktörer är bara några fördelar med att ta kortet hos oss.

Med körgaranti får du komma tillbaka gratis för ytterligare praktisk övning där vi kan hjälpa dig bli bättre om du känner dig osäker. Det är viktigt för oss att du hanterar din truck på rätt sätt då du representerar oss på din arbetsplats. Trygghet och säkerhet i en lager- eller industrimiljö är viktigt för oss!

För att du ska få en utbildning med kvalité så är det viktigt för oss att du förstår utbildningen. Känner du att du behöver hjälp med språket har du kommit rätt! Vi kan hjälpa er med utbildningen på engelska, arabiska, bosniska, serbiska, kroatiska och albanska.

Till sist men absolut inte minst så är våra instruktörer erfarna med ett bra nätverk inom logistik där du kan bli erbjuden jobb vid behov. Med totalt över 30 års logistisk erfarenhet har våra instruktörer koll på allt du behöver veta gällande säker och effektiv truckkörning.

Tack vare den långa erfarenheten så har våra instruktörer ett brett nätverk inom branschen och ni kan bli erbjudna jobb ifall vi behöver truckförare till olika uppdrag!

Ta chansen och boka din utbildning nu!

Följande truckar ingår i Truckkort A+B

Kontakta oss

Besökadress:
Herkulesvägen 4
553 03 Jönköping

Telefonnummer:
076 600 99 80

E-postadress:
info@tatruckkort.nu

Org.nr:
559253-4571


Allmänna villkor
Integritetspolicy
tel.:

Skriv till oss via kontaktformuläret nedan