Allmänna villkor

Avbokningsregler
Din anmälan är bindande och om du av någon anledning inte har möjlighet att delta i en kurs är det viktigt att du informerar oss minst 5 dagar innan kursstart via telefon. Det går även att boka om kursen till ett tidigare eller senare tillfälle efter vårat medgivande.

Vid sjukdom skall sjukintyg signerat av läkare uppvisas. Likaså vid begravningar skall ett intyg uppvisas.

Deltagaren kommer då att erbjudas ett nytt kurstillfälle.

Avviker man från kursen och inte kan visa upp ett giltigt intyg som styrker din frånvaro kommer inte ett nytt kurstillfälle erbjudas och du faktureras hela beloppet.


Betalning

Betalning sker på plats efter avslutad kurs med kontanter eller swish. Vid utebliven närvaro faktureras hela beloppet.

Som företag har vi möjlighet att skicka ut faktura.

Integritetspolicy
Klicka här för att läsa vår integritetspolicy


Övrigt

Du måste vara minst 16 år gammal för att kunna genomföra våran truckutbildning.

Vid bokning, var noggrann med att fylla in dina personuppgifter i vårt bokningsformulär. Felaktiga namn och personnummer leder till att ett nytt kursintyg måste printas på nytt till en kostnad på 250kr.

Eleven som deltar i kurser hos oss intygar vid bokning att dom kommer att följa rådande säkerhetsföreskrifter som råder på plats, så som att använda skyddskor, respektera spärrlinjer följa instruktioner från instruktör på plats. Brister deltagare i detta har vi rätt att avbryta utbildning med omedelbar verkan. Inga pengar kommer att betalas tillbaka.

Vid dåligt uppförande och hot kommer utbildningen omedelbart avslutas och deltagaren kommer att hänvisas ut ur lokalen. En polisanmälan kommer även att upprättas.

Vid skadegörelse kommer skadan att faktureras vederbörande.

Godkänt resultat av truck B3, ger även behörighet A3. B2. Vid underkänt förarprov av truck B3, faller även A3 och b2 bort.

 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller flytta en kurs med för få deltagare. Om du har bokat in dig på en kurs som ställs in eller flyttas, meddelar vi dig innan kurstillfälle.

Kontakta oss

Besökadress:
Herkulesvägen 4
553 03 Jönköping

Telefonnummer:
076 600 99 80

E-postadress:
info@tatruckkort.nu

Org.nr:
559253-4571


Allmänna villkor
Integritetspolicy
tel.:

Skriv till oss via kontaktformuläret nedan